La Nit La Nit
Rutes i excursions Rutes i excursions

Salou / Notícies / Art

María López i Bosco Pujol s'adjudiquen la Copa d'Espanya de Laser 4.7

Salou. Costa Daurada. 2 de maig de 2012. Els regatistes del club Nàutic Salou han tingut una excel · lent actuació en la Copa d'Espanya de Laser 4.7 que s'ha disputat a Cartagena i dos dels seus integrants, s'han proclamat campions. Bosco Pujol ho va fer en categoria sènior mentre que Maria López Carcaré ho va fer en fèmines. L'última jornada de la Copa va estar marcada per vents oscil · lants i bastant febles, que no van arribar a passar els 9 nusos d'intensitat. Les regates van ser molt exigents. Les classificacions estaven molt renyides i tots els regatistes desitjaven millorar els seus registres. La regularitat va premiar als campions de l'esdeveniment i el Canari Nahuel Rodriguez, actual subcampió Mundial de la Classe Laser 4.7 es va imposar en la classificació absoluta. Per la seva banda María López Carcaré es va coronar campiona de LNA Copa d'Espanya i cinquena de la classificació general, aconseguint fer un excel · lentíssim campionat. Cristina García Aguilar, també del Nàutic Salou, va aconseguir pujar posicions en l'última jornada i d'aquesta forma es va coronar sub campiona d'Espanya i novena de la classificació general. En la categoria Sèniors, el títol va tornar a quedar al Nàutic Salou i el campió de l'any passat, Kevin Vallverdu ha vist com un company del Nàutic Salou, Bosco Pujol, s'imposava en la categoria sènior. Els regatistes del Nàutic Salou que formaven l'equip van acabar de la següent manera: Borja Mas, 24 de la classificació general; Alberto Guillen, el 39 i Alfredo Ibañez, 8 º de la flota Plata.

Etiquetes: costa daurada, salou, pintura, escultura, exposicions, museus