La Nit La Nit
Rutes i excursions Rutes i excursions

Salou / Notícies / Art

Els Laser del Nàutic Salou s'imponen a la setmana catalana de vela

Salou. Costa Daurada. Els regatistes del Club Nàutic de Salou han realitzat, un cop més, una excel · lent actuació en la Setmana Catalana de vela. Les embarcacions de la classe Laser 4.7 ocupar novament totes les posicions del podi i Alberto Guillen es va proclamar campió absolut i campió infantil, seguit per Bosco Pujol. En tercer lloc del podi va estar Maria López Carcaré, que a més va aconseguir el campionat en la categoria femenina. En Laser STD, Ignasi López Carcaré es va adjudicar el títol absolut i el campionat juvenil. En Làser Radial, Borja Mas va finalitzar tercer de la classificació general, en la seva primera regata en aquesta modalitat i es va proclamar campió juvenil. A la classe Optimist, al G1, Bea Muro es va proclamar subcampiona i campiona en la categoria A i femenina. Per la seva banda Carla Munté va finalitzar en sisena posició absoluta. En el G2, Alba Joan finalitzar vuitena i al G3, Ferran Jurat va finalitzar 14è de la general. La Setmana Catalana de vela estava organitzada per la Federació Catalana de Vela i coincidia amb el 50 aniversari del Saló Nàutic de Barcelona i concentrar a més de 700 embarcacions que estaven encallades al llarg de la costa de Barcelona. La primera jornada va estar marcada per la variació dels vents i l'avís de tempesta, el que va fer que els comitès de regates postergant la sortida de les embarcacions. Els Optimist i creuers van tenir l'oportunitat de fer una regata, mentre que la resta de flota, va sortir a l'aigua sense la mateixa sort. El diumenge la pluja no va parar però totes les classes van sortir a l'aigua per fer almenys una regata perquè la competició tingués validesa. Així que malgrat el part meteorològic que donava vents molt forts tots van sortir a l'aigua i disputar almenys una regata. Després en arribar la tempesta que donava puntes de 22 nusos, l'organització va enviar a totes les classes a port.

Etiquetes: costa daurada, alió, pintura, escultura, exposicions, museus