La Nit La Nit
Rutes i excursions Rutes i excursions

Salou / Notícies / Art

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs aconsegueix 2 bronzes al Mundial de Raceboard 2011

L´Hospitalet de l´Infant. Costa Daurada. Toni Colomar i Mar Lacambra, del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV), han guanyat la medalla de bronze al Campionat del Món Raceboard 2011, que es va disputar entre el 5 i el 10 de setembre de 2011 a l’Hospitalet de l’Infant. Tots dos es van coronar dissabte 10 de setembre com els tercers millors regatistes mundials d’aquesta especialitat de windsurf, en la categoria absolut masculina i femenina, respectivament. Colomar va compartir el podi amb l’eslovac Patrik Pollak, que va quedar primer; i amb la mare de l’andalús Curro Manchón (María Domínguez), que va recollir la medalla de plata guanyada pel seu fill Mar Lacambra, per la seva banda, va estar acompanyada al podi per l’anglesa Harriet Ellis, que va fer-se amb l’or; i per l’andalusa María Domínguez, que va obtenir el segon lloc. Els guanyadors del títol mundial de la categoria júnior van ser: l’andalús Santi Arteaga (primer), el finlandès Daniel Blinnikka (segon) i el francès Benjamin Coisne (tercer). Toni Bonet, del Club Nàutic de Torredembarra, va quedar quart. A la cerimònia de cloenda i lliurament de premis, que es va celebrar el mateix dissabte 10 de setembre a les 19 h a les instal•lacions del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV), hi van assistir: l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; el president del CNHV, Lluís Coll; el director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font; el vicepresident del Congrés de Diputats, Jordi Jané; i el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva.

Etiquetes: costa daurada, torredembarra, pintura, escultura, exposicions, museus