La Nit La Nit
Rutes i excursions Rutes i excursions

Salou / Notícies / Setmana Santa

Èxit del torneig de Nadal 2012 de Lumine Golf

Tarragona. Costa Daurada. 20 desembre 2012. Com ja és tradició, el camp de golf situat a la Costa Daurada Lumine Golf, va celebrar el passat dissabte 15 de desembre, el torneig de Nadal. La competició va ser l'última prova del circuit de parelles i es va jugar en modalitat fourball de parelles i va congregar a 72 jugadors.   El joc es va iniciar a les 9:30 amb sortida a tir. El torneig es va desenvolupar en un ambient meteorològic afable, amb temperatures suaus i poc vent. Els jugadors van disputar la prova en el camp Lakes.   La classificació del dia a les diferents categories va ser la següent:   1 ª Categoria Agnieska Mazur & Pawel Maciejczyk: 43 punts   2 ª Categoria Montse Rocamora & Francesc Piró: 46 punts   categoria Scratch Raquel Montañés & Carlos Abril: 40 punts   Premis especials Aprox. H7: Angel Feijoo Aprox. H 17: Analía Subirana   Després de la celebració de 6 proves, es conclou el circuit amb les victòries de Sergi Altrachs i Iker Iturrate que amb 169 i 166 punts respectivament s'han consolidat com la millor parella del club en aquesta edició 2012.   El torneig va ser patrocinat per Salou Gràfic, torroneria la Ibense, Grup Serhs i TaylorMade.

Etiquetes: costa daurada, salou, vacances, la mona, processons, representacions de la passió, confraries, passos de setmana santa, ofertes per setmana santa, tradicions