La Nit La Nit
Rutes i excursions Rutes i excursions

Salou / Notícies / Setmana Santa

Alicia Cebrián s'adjudica la Copa d'Espanya de Laser Radial Salou

Salou. Costa Daurada. 19 de març de 2012. La regatista del Real Club Nàutic de Tenerife, Alicia Cebrián, s'ha adjudicat la Copa d'Espanya de Laser Radial, i continua la progressió que pot portar-la a representar a Espanya als Jocs Olímpics de Londres. La regatista de 29 anys, va fer el que devia en l'última jornada de la Copa i amb dues primeres posicions i una segona plaça en les tres mànigues disputades, segueix ultimant la seva preparació davant les dues cites que poden portar-la a Londres 2012: el Mundial d'Alemanya i la Sail for Gold de Portland. Alicia Cebrián que iniciava l'última jornada empatada a punts amb l'olímpica italiana Francesca Capcich, va aprofitar les condicions meteorològiques per imposar-se amb claredat a la italiana; a Alejandro Pérez (RCN Tenerife), tercer, i a la també preolímpica, Lucía Reyes; quarta. Fátima Reyes, la tercera participant que aspira a estar a Londres 2012, va caure fins a la 25 posició final. L'última jornada de la Copa d'Espanya es va caracteritzar per les excel·lents condicions per a la pràctica de la vela. El vent de nord-oest, mestral, bufant entre els 14 i 18 nusos va fer que la regata posés a prova les condicions físiques i la preparació dels participants en aquesta Copa. El podi final de la Copa d'Espanya situa a Alícia Cebrián com a vencedora absoluta; Alejandro Pérez (RCN Tenerife) com a primer de la classificació masculina; Víctor Hernández (RCN Tenerife), en juvenil sub19; Arturo Noguer (CN El Balís), primer català en la novena posició i Ignasi López, va anar el primer local a la onzena posició. El representant de Salou, que va iniciar l'última jornada en la quarta posició, va tenir un mal dia i va acabar de forma discreta la Copa d'Espanya.

Etiquetes: costa daurada, pira, vacances, la mona, processons, representacions de la passió, confraries, passos de setmana santa, ofertes per setmana santa, tradicions